Planera, fixa, pyssla och söker jobb

Pysslar min nya kalender. Det är det roligaste, att fixa den nya kalendern för kommande månader. Mitt trick är klistermärken och bläckpennor som går att sudda.

Fint blev det och det kommer bli så roligt att skriva in vad som händer varje dag. Den nya kalendern inriktar sig på att minska stress och må bättre.

Idag har jag också suttit och skrivit CV och personligt brev, till massa jobb jag sökt. Hoppas helst på att få vara kvar på mitt jobb. Men det är jag ytterst tveksam till. Det finns liksom inget jobb till mig. Vilket är otroligt tråkigt, det är så roligt att gå till mitt jobb nu.

På måndag får jag nog veta framtiden, då vi ska gå igenom hur nästa termin ser ut.
Jag har gillat att jobba som lärare, tidigare har det aldrig varit ett jobb jag kunnat tänka mig. Men efter att ha provat i 8 månader nu, har jag ändå märkt att det är ett härligt jobb. Jag trivs och är bra på det. Har tydlig struktur och bra planering. Det är lättare då!

Något annat jag fått reda på nu när jag jobbat som lärare är att dessa dagar INTE räknas in för LAS-dagar. Det är otroligt tråkigt. Att ha jobbat 8 månader utan att en enda dag räknas som jobb på Ö-viks kommun. Så besviken man blir!!

Idag har vi varit ute och hämtat paket, handlat och tankat etanol i bilen. Nu är det vår och borde funka fint. Vi får se om man märker någon skillnad på bilen nu.

Anneli Hägg

Gillar