Planering, organisering och inspiration 📚

Jag Àlskar att planera, organisera och drömma mig bort.

SÄ hÀr har jag sammanstÀllt en liten del av min planeringsrutin.

Idén hÀr boken har jag gjort flikar (finns plats för fler). Den boken samlar jag alla idéer till hemmet.
Det kan vara en snygg vÀggfÀrg jag sett. DÄ skriver jag in den under fliken fÀrg, med fÀrgnummer och vart den finns.
Det kan vara en snygg möbel som skulle passa bra tex. i hallen, dÄ skriver jag in den under möbler. Vad möbeln heter och vart den finns.
Det kan ocksÄ vara andra idéer om hur man fÄr ett mer harmoniskt, mysigt, lyxigt hem. DÄ skriver jag upp tips och idéer om det.

Sedan har jag min kalender. DÀr jag fyller i alla mina "mÄsten' som tvÀtt (inte sÄ ofta det skrivs upp, för det görs jÀmt). men stÀd, besök, arbetstid osv. En helt vanlig kalender.
I min kalender (som finns inuti fodralet) som kommer frĂ„n personlig almanacka finns det olika slutsidor att vĂ€lja pĂ„. Jag har valt stĂ€dlistor (dĂ€r jag bockar av vad jag gjort i veckan) och sparande. DĂ€r jag sparar varje vecka en summa frĂ„n en lista. Det blev som en utmaning i Ă„r. Precis vad jag behövde 👍 💰Jag har ocksĂ„ mitt pennfodral (som jag inte skulle klara mig utan). DĂ€r finns alla mina favoriter, som alla Frixon klickers. Som Ă€r en penna med suddbart blĂ€ck. Jag skulle inte klara mig utan dem..Jag Ă€lskar att skriva med blĂ€ck, men stavar fel sĂ„ ofta. Eller tycker att det blir fult. DĂ„ Ă€r det perfekt att kunna sudda och göra rĂ€tt/fint.
Jag har ocksÄ köpt till massvis med klistermÀrken (Àven de frÄn personlig almanacka) som lyfter fram saker i min kalender.
Har Àven fina mallar att rita av (dÄ jag Àr sÄ dÄlig pÄ att rita sjÀlv). Dessa anvÀnds ofta, för jag tycker det blir sÄ snyggt.

Idag kom min tidning jag prenumererar pÄ. Alltid lika roligt. DÀr hittar jag alltid nÄgot att skriva upp eller nÄn rolig idé som jag vill ha kvar. DÄ kan jag klippa ut det och sÀtta i min bok (första bilden). Smart och smidigt att samla allt pÄ ett stÀlle. Tidigare sparade jag pÄ alla tidningar och det Àr inte sÀrskilt hÄllbart. DÄ det bara Àr lite i varje tidning jag vill ha kvar och svÄrt att komma ihÄg. Vilken tidning sÄg jag det i?

Trevlig helg 🌾
Anneli HĂ€gg

Gillar