Nu är steget tagit.

Idag tog jag första steget, jag har köpt gymkort. Jag kunde inte låta bli när det var så billigt med påskrabatt.

Nu kommer vi till steg 2 - att komma iväg till gymmet och träna. Det här är en riktigt stor utmaning för mig. Varför? Jag har hittills inte hittat tid ens för promenader och nu ska jag få tid att åka till gymmet och träna. Jag tycker också att det är otroligt pinsamt att gå på gym när man väger 100+ men samtidigt så har väl jag lika stor rätt (eller kanske större?) att träna på gym som någon som redan är vältränad. Det är i mitt huvud det sitter! Jag vet! Men känslan finns ju där ändå.

Tur jag tänkte till innan jag valde gym. Det här gymmet finns rätt nära hemmet och nära mitt jobb och det är öppet dygnet runt. Så någon tid måste jag väl ha? Ja det har jag! Det jag menar är, någon tid måste jag väl ändå hitta!? På dygnets alla timmar.
Det blir ju lättare nu också när vi får nytt schema, där vi inte längre jobbar dygnspass.

Tro vad det finns att göra där och vad jag kommer att gilla att göra. Undrar också om jag kan få hjälp? Det jag skulle vilja är att träna upp styrkan i ryggen. Den är svag sedan trafikolyckan jag var med om som ung och diskbråck jag haft. Nacken är också ur balans sen trafikolyckor.
Hjärnan är trött efter whiplashskadan vid trafikolyckor.

Det här är en dröm jag haft länge, tillsammans med maken. Att träna på gym. Nu hoppas jag att han också ska bli taggad, så vi kan träna tillsammans ibland. På mina lediga dagar eller när jag är ledig på kvällen.

Jag vill få in en rutin på det här!
Jobba, äta och träna.

Hur gör ni andra som nyligen börjat träna på gym? Hur får ni ihop det? Kom gärna med tips och råd, ja även du som tränat länge. Fast jag vet att det är lättare när man fått rutin på det.

#bestofnouw

Anneli Hägg

Gillar