Min viktresa 2022 #61

Kaffe på balkongen i värmen. Så härligt.
Det är väldigt varmt idag, jag vill bara sitta på balkongen, men jag röjde ut massa saker från förrådet igår, så det måste sorteras.

Plötsligt blev det galet utanför Balkongen. Det kom en polisbil och en brandbil i full fart. Med blåljusen på. De spärrade av vägen, så det blev många bilar som både stannade och vände utanför min balkong.

Grannen kom ut och berätta att det var en trafikolyckan med flera bilar inblandade. Hoppas verkligen det gått bra för alla ❤️
Jag vet själv hur illa det kan gå av trafikolyckor. Jag fick en whiplashskada, efter en trafikolycka, som gjorde så att jag inte kunde jobba alls på 7,5 år. Levde med ständig smärta och ett riktigt skitliv!

Nu åkte två brandbilar och en ambulans tillbaka mot stan. Inga blåljus. Så hoppas det gått bra!

Idag har maken jobbat på sitt jobb i fyra år, så det måste firas. Tidigare jobbade han på hemtjänsten och nu i verkstad, som målare. Jag minns så glad vi blev när han fick det och ingen av oss behövde jobba helg längre.

Nu har det gått fyra år och mycket har såklart hänt på de åren. Som att jag är tillbaka på tjänst med arbetshelger. Tur det bara är var tredje 👍 men jag trivs, så det går hur bra som helst.

Så vill jag avsluta med att gratta våra grannar - Norge på nationaldagen 🇧🇻 Grattis!

Anneli Hägg

Gillar