Min viktresa 2022 #57

Fint väder idag. Balkongdörren står öppen och det är sommar i luften.

Vi går bara och väntar på svar om lägenheten. En riktigt femma, som skulle passa oss perfekt. Men som vanligt är det väl någon annan som får den. Att hyresvärden inte begriper att vi är den bästa familjen att hyra ut till. Vi gillar inte att flytta, så vi bara bor och bor och bor. Vi är hjälpsamma och trevliga människor. Vi skottar (gärna) på gården och klipper gräset. Vi hjälper grannar och har nästan aldrig fest. I den här lägenheten har vi haft några middagsbjudningqr, men inga fester. Jag är för gammal för sånt 🤣 Vi har inga småbarn som förstör genom att testa kritor på väggarna. Vi har stora barn som gillar att sparka fotboll och att spela tv-spel.
Men vi får kanske höra idag.
Det skulle vara så skönt med egen trädgård och sovrum till alla barnen. Men vad kan vi göra annat än att vänta?
Vi har satt skumpaflaskan på kylning. Så vi kan fira. Det vore trevligt att få veta snart!!

Ser ni katten? Han kom då in från balkongen strax efter fotot togs. Kanske var det så varmt där att han ligger under fåtöljen?! Det brukar han göra när det blir för varmt, inte ska ni tro att han går in då inte 😍 Han älskar att ligga där ute och kika på människor och bilar.

Hur går det med min mat då? Det går som vanligt väldigt bra. Men maken behöver åka på affären. Jag har inte så mycket att äta hemma idag.

Hur mår jag efter Covid-19 då? Jag är fortfarande väldigt trött, jag är snorig och tät i näsan. Jag har ingen lukt eller smak. Jag har lite mindre ont i huvudet och inge ont i halsen. Nu har det gått 2,5 vecka sedan jag insjuknade och känner mig fortfarande inte frisk. Så himla påfrestande för kropp och själ!

Anneli Hägg

Gillar