Min viktresa 2022 #56 något att göra

Idag har jag inspireras av ett webinar. Det var kanske inte riktigt för mig, men några intressanta tankar väckte det.
Det känns kul att göra något annat än att bara ligga framför YouTube och tv'n nu när jag är sjuk.
Kanske kommer det mer inspiration när all information har landat i mig. För så brukar jag fungera.

Hur går det med min mat? Det går riktigt bra. Nu har jag kommit så långt in i "programmet" att det inte känns det minsta jobbigt. Jag är aldrig sugen på sånt jag inte äter längre. Nu kan maken äta vad han vill framför mig. Jag blir inte frestad av det. Vilket är otroligt härligt.
Igår fick jag en present av svärmor och svärfar efter maken hade skjutsat svärmor på affären. Jag fick en fläskfilé. Det var en otroligt fin tanke bakom det och jag älskar kött. Något jag äter väldigt mycket av. Så himla fin gest!

Hur mår jag? Jag börjar med att be om ursäkt för min förkylning. Det är vad mitt mående handlar mest om just nu. Jag blir liksom inte kvitt den! Så otroligt jobbigt. Svårt att andas. Jag får göra avslappning med andningsövningar varje dag för att det känns bra efteråt. Jag försöker vila, som läkaren beordrade, varje dag. Jag sover otroligt mycket, jag är så trött hela tiden. Men det absolut jobbigaste är att jag blir helt slut på av minsta lilla jag tar mig för. Som att duscha eller laga mat. Det krävs en liten stunds sömn efteråt.

Anneli Hägg

Gillar