Min viktresa 2022 #47 Vägning och mätning

Jag har ju funderat lite i veckan hur det skulle ha gått med vikten nu när jag varit (och fortfarande är) sjuk. Trodde nog inte att jag skulle gått ner så mycket som jag gjort. Jag har ju dessutom ätit hallon och knappt rört mig alls.
Men kroppen har väl jobbat högintensivt ändå.

För jag har gått ner -1,3 kg denna vecka. Totalt 11,3 kg.

I den här takten blir det dyrt med belöningar 🤣 vilket angenämt problem. Det med belöningar kommer jag till i ett annat inlägg.

Så till måtten:
Hals: +/- 0 Totalt: -3 cm
Byst: -2 cm Totalt: -10 cm
Under bysten: -3 cm Totalt: -9 cm
V. överarm: -1 cm Totalt: -5 cm
H. överarm: -3 cm Totalt: -9 cm
Midjan: -2 cm Totalt: -19 cm
Över naveln: -7 cm Totalt: -31 cm
Stuss: -4 cm Totalt: -26 cm
V. lår: -3 cm Totalt: -13 cm
H. lår: -4 cm Totalt -13 cm
V. vad: -1 cm Totalt: -4 cm
H. vad: -1,5 cm Totalt: -4 cm

Nu syns det att jag gått ner. Hur gör ni andra? Brukar ni väga er? Brukar ni mäta er? Eller, som jag, båda?

Jag tycker det blir så tydligt med måttbandet. När man nu lägger till 26 cm över stussen då syns det hur mycket som är borta. Inte lika tydligt att se på vågen.

Jag måste säga att det varit en riktigt bra vecka enligt vikt och mått. Men annars har jag verkligen mått pyton och kämpar i mig mat. Det är så svårt att svälja. Det gör så ont. Jag har ingen lukt eller smak heller, så då blir det ju inte så gott heller.

En annan rolig sak som hänt i veckan var att jag kunde plocka bort förlängningen på min bh. Då jag tappat så många centimeter runt om. Det kändes riktigt skönt. Så nu har jag dubbelt så många bh:ar som passar perfekt 👍
Måste ju säga att en förlängning är bra, men bh'n sitter inte som den borde. Den skaver på skulderbladen. Men nu sitter den, för första gången sen jag köpte den, mycket bra.. Dessutom har ju brösten blivit mindre, så den passar ändå bättre i kuporna också.
Skoj, skoj!!

Anneli Hägg

Gillar