Min viktresa 2022 #45

Här är det sjukstuga.
En har testat positivt för covid och är allt annat än pigg. En har halsont, hostar och har 38,7 graders feber. Inte visat något på något av de två testen som tagits. Och jag har huvudvärk och ont i halsen.

Det är nog bara att inse att våran tripp till helgen kommer bli inställd. Så sjukt tråkigt! Men nu är det som det är.
Jag åker väl dit rejält snart jag med. Det är bara att vänta och se...

Hur går det med maten när jag inte mår så bra? Det går bra med maten, men det är inte riktigt vad jag är sugen på. Men som jag skrev i mitt förra inlägg det är nu utmaningen om bättre val sätts på prov. Än så länge har det gått bra. Men jag hade mycket hellre ätit en isglass för halsen, än köttfärssås med kokt ägg.

Hur mår jag (förutom förkylningssymtom)? Jag känner mig lätt, jag har lättare att hitta en skön sovställning, jag somnar fortare och sover bättre - vaknar mindre på nätterna. Jag har mindre värk i kroppen. Jag känner mig smidigare och jag blir inte lika andfådd av minsta lilla längre. Jag har mer energi och mindre behov av en tupplur mitt på dagen.

Vad ser jag fram emot? Jag ser fram emot varma vårdagar som jag ska tillbringa på balkongen med en kaffekopp. Jag ser fram emot att åka på semester. Jag ser fram emot att väga mig varje vecka som går. Om jag bara äter rätt, så går det bra på vågen också, vilket jag tycker är otroligt motiverande.

Anneli Hägg

Gillar