Min viktresa 2022 #35 Nytt till mig

Jag har köpt mig en smartwatch, som jag har använt i några dagar nu. Jag gillar den skarpt.
Det som jag uppskattar är att se hur många steg jag tagit, jag hade ju en sån app på mobilen tidigare. Men då man är glömsk, som jag är, så ligger mobilen ofta kvar bredvid sängen, på bordet eller lite vart som helst. Men en klicka den sitter ju på armen hela tiden .

Den här klockan visar också sömn och puls. Hur bra det stämmer vet jag inte. Men det kan ju vara kul att se.

Det är så länge sedan jag använde kloka att jag i te ens minns vilken arm jag brukade ha klockan. Men vänster känns bra. Då är den inte ivägen för mig när jag skriver.

Köpte till ett annat armband, ett i läder. Det har jag tagit på och det känns bra det med. Jag tycker det blir så extremt varmt med ett armband i silikon som följde med klockan.

Nu längtar jag tills mitt knä som gått ur led för några dagar sedan ska bli bra igen. Så jag kan komma igång med träningen. Men bara jag kan gå någorlunda, så kan jag träna. I alla fall sitta på en motionscykel eller gå på ett löpband. Vet dock inte vilken dag det blir. För på måndag börjar mitt nya schema. Har inte full koll på det, än.
Gissar att jag är ledig på onsdag och torsdag. Det brukar jag vara innan jobbhelg. Fast det är inte alltid så på det nya schemat.

#bestofnouw

Anneli Hägg

Gillar