Min viktresa 2022 #31 Vägning och mätning

Tänk att det gått en vecka igen, veckorna springer iväg. Enligt almanackan är det vår nu, men inte utanför dörren. Så jag kämpar fortfarande med att komma ut på promenader.

Hur har veckan gått? Det har varit en stor utmaning, då jag inte kunnat öppna munnen mer än 1 cm, när jag har så ont i käken.
Men jag har kämpat i mig min mat ändå. Det har varit svårt. Det har även varit kämpigt att få till mat mellan alla penicillintider.

Min vikt denna vecka:
- 0,6 kg Totalt: - 7,9 kg

Mina mått denna vecka:
Hals: -1,5 cm (totalt -2 cm)
Byst: +/- 0 cm (totalt -4 cm)
Under bysten: +1 cm (totalt -9 cm)
Vänster överarm: -1 cm (totalt -3 cm)
Höger överarm: -1 cm (totalt -3 cm)
Midja: -7 cm (totalt -17 cm)
Över naveln: -10 cm (totalt -17 cm)
Stuss: -5 cm (totalt -19 cm)
Vänster lår: +/- 0 cm (totalt -10 cm)
Höger lår: -1 cm (totalt -9 cm)
Vänster vad: -1 cm (totalt -3 cm)
Höger vad: +/- 0 cm (totalt -2 cm)

Hur känns det?
Det känns dåligt (fast jag vet att det är jättebra) att gå ner 0,6 kg på EN vecka.
Men när jag tittar på måttet för veckan känns det fantastiskt. Det är inte konstigt att kläderna börjar hänga i midjan!! Jag vet av erfarenhet att det är i midjan jag minskar först. Och att Stussen (som ändå är störst) tar längst tid på sig.
Jag vet att jag brukar bli väldigt timglasformad och tänka "jaha ska det här över stussen aldrig försvinna" och plötsligt är det där det händer, men väldigt långt fram.

Hur mår jag?
Jag mår helt okej när det kommer till vikten och maten. Men det är, som jag skrev tidigare, kämpigt att äta med en svullen käke. Jag är ändå otroligt nöjd med mig själv. Att jag kämpat på för att få in min mat genom den lilla springan till mun och inte ätit tex soppa eller annat "fusk".
Jag är fortfarande dålig i magen och illamående av penicillinet. Så jag är hemma från jobbet. Skulle ha jobbat ett jourpass idag (alltså 14:00 idag till 14:00 i morgon) men jag behöver vara hemma, nära en toalett. I morgon är det sista dagen med penicillin, så på onsdag borde jag kunna jobba. Hoppas det!

#bestofnouw

Anneli Hägg

Gillar