Min viktresa 2022 #29 Väder och Mixbok

Ruskväder idag, vill inte alls gå ut. Fy vad det snöar och blåser. Det har redan kommit jättemycket snö och det ska (enligt vädret) fortsätta hela dagen.

När jag klev upp i morse såg man hela min röda bil. Så här mycket snö har det kommit sen 06:30
Gissar att jag får gå ut och flytta på bilen när det ska skottas. Nu hör jag att någon är här och skottar utanför dörren. Har inte sett till någon traktor än.

Hur mår jag? Jag mår jätteilla av penicillinet och är dålig i magen. Springer på toan hela tiden.
Jag blir då trött och orkeslös. Har försökt se på lite tv, men det går inte att koncentrera sig, då jag mår illa.

Hur går det med maten? Det går ganska bra, men det är svårt att äta när jag inte kan öppna munnen (svullen i käken) mer än 1 cm.
Jag försöker verkligen äta min mat, även om det är svårt att tugga och gapa. Får äter pyttesmå tuggor, så det tar jättelång tid att äta. Sen tycker jag det är svårt att få till mattider när man äter penicillin. Det får ju inte tas till maten. De ska tas 2 timmar efter mat. Så larmet går hela tiden. Annars kommer jag aldrig ihåg tiderna.

Vad gör jag mellan toabesöken när jag mår så illa? Jag försökte se på tv, gick inte så bra. Tänkte gå ner i källaren och leta fram alla mina pysselsaker. Men det går varken för vädret eller mitt mående.
Tänkte pyssla med min nya Mixbok från Personlig almanacka. Men det tror jag inte heller att jag kan göra, det är så jobbigt att må illa. Jag går nog och vilar ett tag istället!

Här är min nya Mixbok, jag bestämde mig för en A4:a. Det behövs plats för allt jag har att göra och vill göra. Som Motion.

En Mixbok kan du göra ditt innehåll själv. Jag har valt prickade sidor för Buller Journal. Alltså där jag själv gör upp sidorna i min kalender som jag vill ha dem.
Sedan har jag valt några färdiga sidor blandat med prickade i slutet. Här kommer slutsidorna:

Städlistor (såklart!)

Två olika organisera hemma. Ganska många av varje. Så jag kan organisera hela hemmet inklusive förråden. Nu ska det göras också!! Det blir dejt, älskling ❤️

30-dagars utmaning. 12 stycken sånna sidor, en för varje månad. Den här har jag i min kalender och den har jag att blogga varje dag som en utmaning. Det har hittills gått ganska bra. Tror jag har missat en dag sedan starten.

Månadens mål. Den har jag också valt 12 stycken av. Där jag kan fylla i 3 mål per månad. Jag gill ju sånt här. Och saker blir gjorda 👍

Här finns 12 st träningsskor. Där jag kan fylla i vad och när jag har tränat. Den vill jag komma igång med. Så fort jag mår bättre.

Trackers för året. Färdiga att fylla i vad du vill ha koll på. Själv har jag för både hudvård och mens.

Ekonomisidor, 12 st, för min ekonomi. Det är bra att ha koll på.

Spara lite, där du väljer ett belopp i veckan att spara under 52 veckor. När du är klar har du sparat 1000 kr.
Spara mycket, där du väljer ett belopp i veckan att spara under 52 veckor. Den här har jag börjat med (och det är roligt att spara så här). När jag är klar har jag sparat 10 000 kr. Det blir lagomt till jul. Så julklappar och julmaten finns det bidrag till. Skönt! Så slipper jag ta det från lönen.

Har matchat både min kalender (som jag har i handväskan) och min Mixbok. Baksidorna tog jag samma motiv.
Du kan även göra din egna bild från eget foto.

Vill du beställa en egen kalender eller Mixbok från personlig almanacka har jag en rabattkod:

Använd koden i sista bilden för din rabatt.
Det här är INGET samarbete. Bara en rekommendation från mig till dig 🌸 Jag är supernöjd.

Anneli Hägg

Gillar