Min viktresa 2022 #28 Nyinköpt

Äntligen har vi ny dator. Vad mycket lättare allt ska bli. Jag har länge velat ha en Chromebook, nu beställde maken en. Men det är fortfarande mycket att lära sig. Vi är inte van att använda det och många program fungerar inte till den här, men appar som jag använder i mobilen fungerar. Jag sitter nu i sängen och skriver detta inlägg på datorn.

Det funkar utmärkt. Även om jag fick tänka till ett par varv innan jag kom fram till hur jag får upp en bild!

Oj vilken suddig bild det blev. Men här kommer en annan....

Jag skulle vilja ha en sängbricka för att ha datorn på i sängen. Det är lite klurigt att hålla i den och skriva samtidigt. Gissar att det är lättare att bara se på film eller youtube. Ska testa det med. Men just nu är prio bloggen och er!

Hur mår jag? Jag skulle ljuga om jag sa att jag mår bra. Jag har så fruktansvärt ont i munnen, där i käken som det är så svullet att det syns på utsidan kinden. Jag har sovit dåligt då det gjort så ont i natt. Pronaxen hjälpte inte igår och i natt. Hoppas det hjälper idag.

Hur känner jag mig? Jag är lycklig, att jag har min make vid min sida, att barnen kommer idag och att det snart är vår. Jag känner mig lättare i kroppen och hoppas att det snart ska bli vår. Jag vill ha vår nu!

Anneli Hägg


Gillar