Min viktresa 2022 #27 Träningsformer

Jag funderar mycket över träning. Jag vill börja simma, med sonen V. Jag gillar att simma det är en favorit jag har. Det är dessutom bra träning, då man skonsamt tränar hela kroppen. Perfekt när jag är tung.

Jag funderar också på att skaffa Gymkort. Men det känns "lite onödigt" för det finns inte mycket mer än ett löpband som lockar.
Nu ska vi få låna ett löpband av svärföräldrarna. Det är ju bra att se om jag ens kommer att använda det. Jag har haft ett löpband tidigare, men det vart inte mycket jag använde det.

Motionscykel har vi redan. Den används inte heller så ofta. Men det är löpband och motionscykel som jag skulle använda på ett gym. Så det känns lite dyrt att köpa Gymkort för just det. Ja den behöver jag klura mer på!

Jag har ju mina gummiband hemma också, de har jag (ärligt) inte ens tagit fram än!
Det vill jag också börja med!!

Många viljor att motionera & träna, men inte ens de dagliga promenaderna blir av. Hur ska jag komma igång?

Jag har ju också min superhärliga yogamatta i ull och den ligger fortfarande nedpackad sen vi flyttade hit (det är snart 3 år sedan).
Även om jag vet hur skönt det är för min kropp och att jag (nästan är färdig) utbildad yogalärare. Jag har hållit i yogaklasser, men kommer inte igång själv.

Jag har också en foamroller som jag vet är superskön för ryggen.

Ja som ni ser. Det finns mycket hemma redan, men starten verkar svårast att komma över!

Har ni några bra tips på hur man kommer igång?

Idag ska jag till tandläkaren 😱 för jag har fått så besvärligt i käken igen. Är svullen bakom sista tanden (visdomstand) i överkäken på höger sida och ner mot halsen. Det gör att jag inte kan öppna munnen mer än ca 1 cm. Det gör det svårt att äta, borsta tänderna och gäspa gör gräsligt ont.
Jag hade så här i november också, då fick jag penicillin i två veckor, men ändå släppte det inte riktigt.
Då trodde tandläkaren att jag behöver bettskena. Men nog borde man väl bita ihop tänderna på nätterna oftare än så?
Jag tror på visdomstanden som spökar. Även om den inte gör ont. Ska på samma ställe idag, men en annan tandläkare. Så får se vad det blir idag.
Tur jag fick tillbaka på skatten igår. Men nu tar väl det slut!!

Anneli Hägg

Gillar