Min viktresa 2022 #20

Iskallt ute, men bäcken är i full fart. Det ger lite vårkänslor 🌸

Jag har nyss kommit in från min morgonpromenad, det är skönt när det är gjort. Att göra det direkt på morgonen är ändå skönare, för då behöver jag inte tänka på det mera.

Hur mår jag då? Jo precis som tidigare, väldigt bra. Känner mig lätt och motiverad. Det gick 3 minuter fortare att gå rundan idag än i måndags. Det var nog också för att det var så halt i måndags, så vi fick gå så försiktigt.

Hur går det med maten? Det går väldigt bra. Det är skönt att laga mat en dag och bara plocka fram de andra dagarna. Så vill jag fortsätta göra. Igår glömde jag bort att jag hade grönsaksdag. Men kom på det igår kväll, så jag tog en morot till kvällen.

Nu längtar jag till våren med tunnare jacka (har dock ingen) och träningsskor. Idag fick jag lite ont i benhinnorna när jag gick i mina vinterkängor.

Idag har jag massa saker att göra. Det ska hämtas paket, leverera paket, laga mat x 3 till mig och sedan göra middag till barnen. Maken har städdag på jobbet idag, så han kommer hem sent. Sen ska det tvättas, vikas tvätt och vila ska jag få in också. Börjar redan förhandla med mig själv om vad jag ska stryka på Att-göra-listan.

Men jag är Ledig idag, så skönt! Det måste också kännas att jag är ledig och hinner ta igen mig. Annars orkar inte trött-hjärnan med 🤯

Ha en skön dag 🌸
Anneli Hägg

Gillar