Min viktresa 2022 #11

Jag har fått hem ett paket med träningsgummiband som jag ska börja träna med. Det kommer till en början bli min enda träning. Jag letar träningsprogram på iForm (där jag har en prenumeration).
Och idag ska jag komma igång med promenader. Under Attackfasen skulle jag gå 20 minuter om dagen. Det blev aldrig av. Och nu under Omväxlingsfasen ska jag gå 30 minuter om dagen. Det har hittills inte blivit av.
Varför? Jag tycker det är otroligt svårt att hitta tiden när jag jobbar. Och jobba har jag gjort mycket den senaste tiden.

Men idag blir det 30 minuters promenad. Det är otroligt fint väder ute och 10,4 grader varmt. Idag finns tiden, då jag är ledig. Fast jag har mycket att göra inför arbetsveckan.
Jag och maken ska gå på promenad. Det blir härligt, då kan vi gå och surra (som vi alltid gör).

Hur mår jag? Jag känner mig trött idag. Tror det går att ändra på med en promenad. Annars mår jag toppen. Känner mig lätt och glad. Motiverad. Jag känner att mina kläder blivit lite mindre tajta. Det är härligt.

Hur går det med maten? Det går jättebra. Vi hade min stora son och hans tjej här på middag igår. Ändå gick det hur bra som helst att äta min mat. Och de andra drack alkohol, men med zero-dricka gick det hur bra som helst för mig.

På fredag är det vägning igen. Det ser jag fram emot, men jag tror inte på någon jättesiffra. Då jag inte har varit på mina promenader. Vi får vänta se helt enkelt.

Anneli Hägg

Gillar