Min intresse 2022 #44 Vägning och mätning

Jag glömde väga mig innan frukost, men gjorde en liten uträkning på vad jag ätit väger. Så enligt mina beräkningar har jag gått ner -1 kilo denna vecka. Vilket kan stämma.

Måtten var de flesta samma, en cm här och där. typ byst och vader som minskat. Ja just det under bysten också.

Hur mår jag? Ont i huvudet, tät i näsan och känner mig trött i både huvud och kropp. Det kan ju vara för att jag jobbat helg (mycket påfrestande) eller för att det går förkylning här hemma.
Jag känner mig lätt i kroppen. Jag känner mig mer rörlig och det är inte lika jobbigt att röra på mig. Även om jag inte tagit dagliga promenader, så har det blivit många steg varje dag.

Hur går det med maten? Det går jättebra, det är otroligt motiverad att se hur jag går ner vecka efter vecka och fort går det. Så det sporrar mig.
Jag har inte svårt att äta så här, men det krävs planering. Annars är det svårt. Det känns lätt att äta så här. Men nu ska jag göra en liten ändring denna vecka. När jag vet att vi ska bort och bo på hotell till helgen, så är det svårt med proteindagar. Därför tar jag fyra proteindagar nu och fyra protein+sallad över helgen. Så kan man göra. Det viktigaste är att det blir lika många proteindagar som protein+sallad på hela viktminskningen.

Idag är jag ledig, det är skönt. Kalaset har vi fått ställa in då det går förkylning i familjen (igen).

Anneli Hägg

Gillar