Min intresse 2022 #38 Vägning och mätning

Nu har en vecka gått igen och påsken är snart förbi. Jag jobbar idag, började kl 07:00 så jag trodde att det skulle bli svårt att hinna väga och mäta mig. Men det gick bra.

Viktminskning denna vecka: -1,1 kg
Viktminskning totalt sedan start: -9 kg.

Nu syns det på mig och folk börjar säga det och undrar hur mycket jag gått ner. Det är roligt när man kämpar och det börjar synas. Maken tycker det är tråkigt att han inte ser det som andra, eftersom vi ses hela tiden.

Mina mått:
Hals: -1 cm, totalt -3 cm
Byst: -3 cm, totalt 7 cm
Under bysten: -1,5 cm totalt -5,5 cm
Vänster överarm: -1 cm, totalt -4 cm
Höger överarm: -1 cm, totalt -4 cm
Midja: +/- 0 cm, totalt -17 cm
Över naveln: -1 cm, totalt -24 cm
Stuss: -3 cm, totalt -22 cm
Höger lår: +/- 0, totalt -10 cm
Vänster lår: +/- 0, totalt -9cm
Vänster vad: +/-0, totalt -3 cm
Höger vad: +/-0, totalt -2 cm

Så det är ju inte så konstigt att det syns. Det jag får höra är att det syns i ansiktet, axlarna och midjan.

Hur mår jag?
jag mår otroligt bra, jag sover bra på natten (det är nog för den nya sängen) dock inte i natt. Var rädd att försova mig och många tankar snurrade. Jag mår bra i kroppen, känner mig mycket lättare.  Jag tog en promenad med min mamma igår när vi var i deras stuga medans pappa och maken såg på hockey.

Hur går det med maten?
Det går otroligt bra, jag är så stolt över mig själv att jag kan hålla mig från fikabröd (när vi är bortbjudna) och tar bara en kaffekopp. Att jag kunde hålla mig från godis på påsk. Det har faktiskt aldrig gått förut. Men nu 💪
Jag är aldrig hungrig och när jag blir det äter jag. Det är god mat och det går att variera i oändlighet. Det gillar jag. Jag har en buffé varje dag. Mycket trevligt!
Tycker fortfarande att det är lite svårt att komma på vad jag ska ha med mig när jag jobbar på sjukhuset med en brukare. Men det har hittills gått helt okej. Det är ju trots allt bara lunchen idag.

*Jag har ju köpt min nya smartwatch och den ser till att jag rör mig mer. Jag hoppas att det ska bli lättare att ta promenader nu.

#bestofnouw
Anneli Hägg

Gillar